Omgeving

Minicamping De Appelboom ligt aan de rand van Zieuwent in de Achterhoek. In het dorpje bevindt zich een pinautomaat, bakker, slager, supermarkt “Spar”, bloemist, fietsenmaker en een sportcentrum. Het omliggende gebied kenmerkt zich door talrijke kerkenpaden die veelal tussen weilanden en akkers door lopen. De kerkenpaden, met mooie namen als Otterpad, Hazenpad en Schoolpad, lopen door het landschap rond Zieuwent. De grote Werenfriduskerk is het opvallende middelpunt. Het Otterpad, als startpunt voor uw wandeling of fietstocht, ligt om de hoek bij onze camping.

Vestingstad Groenlo

Verder ligt Groenlo op een steenworp afstand. Deze oude Vestingstad heeft naast de vele restaurants en café´s in het centrum o.a. ook het museum Stadsboerderij Grolle, stoomzagerij Nahuis en het Grolse Kanon op de Kanonswal.

Keistad Lichtenvoorde

In het nabij gelegen Lichtenvoorde zijn allerlei cafeetjes en restaurants met gezellige terrasjes aanwezig waar U een drankje kunt doen of een hapje kunt eten. Verder is Lichtenvoorde zeer bekend vanwege de Zwarte Cross als grootste muziekfestival van Nederland en tevens grootste motorcross ter wereld. Daarnaast is Lichtenvoorde bekend vanwege het prachtige bloemencorso.

Tussen Lichtenvoorde en Groenlo ligt het dorpje Lievelde, bekend om Museum Herberg en Brouwerij Erve Kots met de naastgelegen Kaasboerderij 3K.

Verder kunt U in de omgeving o.a. een bezoek brengen aan natuurgebied Zwillbrocker Venn vlak over de grens bij Groenlo, een ambachtelijke bierroute beleven in Groenlo of gezellig boerengolfen in Lievelde.

Contact

Minicamping De Appelboom

Ottersweg 2

7136 KR Zieuwent

Mobiel: 06-19824399

Minicampingdeappelboom@gmail.com

Extra's

  • Wasmachine*
  • Centrifuge

*tegen betaling

Gratis

  • Wifi
  • Overdekte fietsenstalling

 

© 2021 Minicamping de Appelboom | 3Ddude website